Novi poraz Cesene, Đurić igrao cijeli meč

Entella slavila sa 1:0

Novi poraz Cesene, Đurić igrao cijeli meč

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Cesene večeras su poraženi na domaćem terenu od Entelle u okviru 11. kola italijanske Serije B.

Cesena je u večerašnjoj utakmici očekivala pobjedu kako bi pobjegla iz donjeg dijela tabele, ali se na kraju to nije desilo. Od prve minute za domaći tim večeras je igrao bh. reprezentativac Milan Đurić koji je odigrao cijeli meč.

Iako je meč bio tvrd i pravi italijanski na kraju su navijači uspjeli da vide jedan gol, ali u mreži svoje ekipe. U samom finišu utakmice Entella je sigla do pobjedničkog gola, a strijelac je bio Ammari.

Domaći tim pokušao je do kraja meča da se rezultatski vrati, ali nije uspio. Nakon nove pobjede Entella se nalazi na trećem mjesto Serije B sa 19 bodova, dok je Cesena na 18. mjestu sa devet bodova manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria B, 11. kolo:

Cesena - Entella 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije