Novi problemi za selekciju Irske pred dolazak u Zenicu

Novi problemi za O'Neilla

Novi problemi za selekciju Irske pred dolazak u Zenicu

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Irske Martin O'Neill imaće mnogo problema sa sastavljanjem ekipe za baraž mečeve protiv selekcije BiH.

Shane Long gotovo sigurno neće igrati u Zenici, ali za revanš bi trebao biti spreman.

"Rekli smo ranije da ćemo više znati u narednih 48 sati. Još bolju sliku o njegovoj povredi ćemo imati u narednim satima. Napreduje konstantno", rekao je

Golman Newcastlea Rob Elliot neće doputovati u Zenicu, a također i Paul McShane je otpao sa spiska putnika. John O'Shea zbog suspenzije ne igra u petak, a u ponedjeljak će njegov nastup biti pod upitnikom zbog povrede.

"Nekad jednostavno morate znati na koga možete računati i ko može izdržati velike napore u ovakvim utakmicama", rekao je O'Neill.

Jutrošnji trening Iraca nije završio ni Keiren Westwood, koji ima problema sa stopalom, a i fudbaler Hulla David Meyler je morao ranije pod zbog jakog udarca.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Irci su u problemima pred dolazak u Zenicu i svakako im neće biti lako da riješe sve probleme u ovako kratkom vremenskom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti