"Novi ugovor za Džeku je bio greška, blizu je odlasku"

Dailystarov izvor tvrdi

"Novi ugovor za Džeku je bio greška, blizu je odlasku"

Po pisanju medija, Edin Džeko se po ko zna koji put nalazi na izlaznim vratima Manchester Cityja.

Britanski Dailystar danas donosi izjavu koju im je dao njihov izvor blizak klubu sa Etihada, čije ime nisu željeli navoditi.

On kaže da su Džekini dani u Manchester Cityju odbrojani, te da su prošla vremena kada je naš napadač pravio prevagu na terenu.

"Iz ove perspektive gledajući, novi ugovor za Džeku je bio greška, tako se barem čini. On je svoj posao u prošlosti odradio sjajno, ali ove sezone više ne izgleda kao igrač koji može doprinijeti Cityjevom napretku", rekao je Dailystarov izvor, a prenosi Manchester Evening News.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jučer se pojavila informacija da će Manchester City saslušati svaku ponudu za Edina Džeku koja bude iznosila 20 i više miliona funti, te da je klub sa Etihada i više nego spreman prodati našeg kapitena za taj iznos.

Edin Džeko ove sezone igra sezonu za zaborav, jer je u Premier ligi postigao samo četiri pogotka, samo dva od septembra do danas.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.