Novi vlasnik Valencije zainteresovan za Džeku i Llorentea

Dijamant na radaru Šišmiša

Novi vlasnik Valencije zainteresovan za Džeku i Llorentea

Ambicije Valencije u narednoj sezoni drastično su narasle pojavom ulagača iz Singapura Petera Lima koji je nedavno kupio klub.

Lista želja je spremna, a sastoji se od provjerenih imena koja bi predstavljala prava pojačanja za tim Šišmiša.

Peter Lim rado bi u svom timu vidio našeg reprezentativca Edina Džeku koji je u prošloj sezoni bio ključni igrač Manchester Cityja na putu do naslova prvaka Engleske.

Singapurski milijarder također je zainteresovan i za Fernanda Llorentea, nekadašnjeg napadača Athletic Bilbaoa, koji trenutno nosi dres Juventusa.

Llorente se, iako je iza njega tek debitantska sezona u Torinu, uklopio veoma dobro, pa je pitanje da li je Juventus spreman prodati ga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.