Novinar blizak Payetu objasnio zašto ovaj želi da ide

"Ne radi se tu o novcu"

Novinar blizak Payetu objasnio zašto ovaj želi da ide

E. Škorić

Francuski novinar Julien Laurens objasnio je zbog čega Dimitri Payet želi da ode iz West Hama.

Payet ima dobar ugovor s Čekićarima, ali svejedno radi sve kako bi napustio London, a novinar iz Francuske, blizak Payetu, otkriva zašto se ovaj želi odreći svega u West Hamu.

"Payet se nikad nije snašao u Engleskoj. Znam da je to teško vjerovati nakon što je u veljači prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor s još većom plaćom. Nije se priviknuo na Englesku, ali još veći problem s adaptacijom imala je njegova obitelj", rekao je Laurens.

"Djeca mu nisu sretna u školi, supruga mu je nesretna u Engleskoj. Dimitri je sam u Londonu jer se ostatak obitelji zbog svega toga vratio u Francusku i supruga mu već ovdje razgledava kuće i traži škole za sinove", tvrdi ugledni novinar.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kazao je kako novac ne igra nikakvu ulogu i kako Payet želi da ied u Marseille, te se nada da će ga West Ham na kraju pustiti, iako uporno tvrde da to neće uraditi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi