Novo pojačanje stiglo u London, fotografi sve otkrili

Chelsea se pojačava

Novo pojačanje stiglo u London, fotografi sve otkrili

Navijači Chelseaja mogu odahnuti jer je njihov klub konačno počeo dovoditi pojačanja.

Nakon što je stigao defanzivac Antonio Rudiger, Plavci bi veoma brzo trebali ozvaničiti i transfer francuskog veziste Tiemouea Bakayoka. 

Bakayoko se već nalazi u Londonu, a tome svjedoči i fotografija na kojoj je ovaj vezni fudbaloer u drušvu italijanskog stručnjaka Antonia Contea. 

To znači da je Chelsea dobio bitku protiv Manchester Uniteda za usluge ovog igrača, a Monaco će od njegove prodaje inkasirati čak 40 miliona funti. Naravno, Chelsea neće stati sa pojačanjima nakon ovoga, a naredna meta navodno je napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang koji bi trebao koštati oko 65 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Rudigera Plavci su za sada dovel i rezervnog golmana Caballera u besplatnom transferu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti