Nula Ludogoreca i Partizana, Bešiktaš slavio

Partizan sačuvao mrežu

Nula Ludogoreca i Partizana, Bešiktaš slavio

Fudbaleri beogradskog Partizana izdržali su teško gostovanje u Bugarskoj gdje su igrali protiv ekipe Ludogoreca.

Ludogorec je napadao veći dio utakmice ali poprilično jalovo, dok se Partizan orijentisao na čuvanje svoje mreže u čemu su na kraju i uspjeli pa će se u Beograd vratiti sa aktivnim rezultatom koji im pruža realne šanse za prolazak u playoff.

Bešiktaš je zabilježio vrijednu pobjedu na gostovanju u Rotterdamu. Golovima Pektemeka u 13. i Koyonlua u 71. minuti, Bešiktaš je došao do važne pobjede protiv Feyenoorda i tako na najbolji mogući način "preživio" paklenu atmosferu De Kuipa. Sve što su domaći uspjeli uraditi je pogodak za ublažavanje poraza koji je došao u sudijskoj nadoknadi kada je precizan sa 11 metara bio Te Vrede. 

Standard i Panathinaikos remizirali su u prvoj utakmici dvomeča odigranoj u Liegeu. Bilo je 0:0, rezultat koji objema ekipama ostavlja šanse za plasman dalje. U redovima domaćih svih 90 minuta odigrao je budući reprezentativac naše zemlje Dino Arslanagić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti