Obbadi šokirao Firencu
Foto: EPA

Seria A, 31. kolo

Obbadi šokirao Firencu

M. Šljivak

Posljednji  meč 31. kola italijanske Serie A odigrali su u Firenci ekipe Fiorentine i Verone, a na kraju su gosti slavili pobjedu od 1:0.

Prvo poluvrijeme donosi nešto bolju igru domaćeg tima. Stvorili su nekoliko dobrih šansi, ali do gola nisu mogli, te se na odmor otišlo bez golova.

Fiorentina i u nastavku ima veći posjed lopte. Najveću priliku je imao Alessandro Diamanti. Izveo je penal u 66. minuti, ali Rafael sjajno brani njegov udarac.

Do kraja je bilo još nekoliko pokušaja, a pravi šok za domaće uslijedio je u 90. minuti. Neto kratko odbija loptu, na pravom mjestu je Obbadi za pobjedu Verone.

Seria A, 31. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina - Verone 0:1 (Obbadi 90')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti