"Obećavam, u Barcu će ovog ljeta doći velika imena"

Sportski direktor Barcelone obradovao navijače

"Obećavam, u Barcu će ovog ljeta doći velika imena"

Sportski direktor Barcelone Robert Fernandez dao je obećanje navijačima katalonskog kluba da će ovog ljeta na Nou Camp stići nekoliko zvučnih pojačanja.

"Pred nama je mnogo posla, ali pripremamo se za velike stvari. Svaki fudbaler želi igrati za Barcelonu, a svi oni koji nas odbiju, odbiju nas iz straha da ovdje neće igrati onoliko koliko bi željeli", započeo je Fernandez, te nastavio:

"Obećavam da će ovog ljeta u Barcelonu doći neka velika imena, koja će predstavljati prava pojačanja za nas".

Iako sportski direktor španskog viceprvaka nije želio govoriti o imenima, poznato je da su na meti Barcelone, prije svih, Hector Bellerin, Marco Verratti i Ousmane Dembele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti