Objavili da su doveli Ibrahimovića, pa povukli vijest

Da li je u pitanju šala?

Objavili da su doveli Ibrahimovića, pa povukli vijest

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović svoju karijeru bi mogao nastaviti u Zenitu iz St. Petersburga. 

Ibrahimoviću je istekao ugovor sa Manchester Unitedom i po svemu sudeći isti neće biti produžen, pa je veliko je pitanje gdje bi ovaj iskusni napadač mogao mogao igrati od sljedeće sezone. 

Mediji već mjesecima špekulišu kako će Ibrahimović karijeru nastaviti "preko bare", odnosno u MLS ligi, a u igri se sada uključio i Zenit kojeg je nedavno preuzeo Roberto Mancini s kojim je imao priliku sarađivati u prošlosti.  

Zvanični Zenitov profil na Instagramu je počeo pratiti Ibrahimovića, a interesantno, na istom je objavljena fotografija na kojoj je Zlatan u dresu ruskog kluba. Fotografija je stajala par sati, ali je zatim uklonjena. 

To je za kratko vrijeme pokrenulo lavinu špekulacija. Rusi sigurno mogu platiti ogroman novac, a da li je u pitanju samo šala ili ne, ostaje nam da vidimo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi