Objavljen spisak kadeta Srbije za EP

Objavljen spisak kadeta Srbije za EP

E. Škorić

Vladimir Pavlović, Banjalučanin, predstavljat će kadetsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Pavlović se našao na spisku Perice Ognjenovića, selektora kadetske reprezentacije Srbije, koja će u Hrvatskoj na EP-u igrati u grupi s BiH, Njemačkom i Republikom Irskom.

Na spisku su:

Golmani:Miloš Gordić (Crvena zvezda), Aleksa Milojević (Jagodina)

Defanzivci: Aleksandar Kostić (Crvena zvezda), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Zlatan Šehović (Partizan), Jovan Vladimir Pavlović (Sport Tim, Banjaluka), Svetozar Marković (Partizan)

Veznjaci: Marko Janković (Crvena zvezda), Armin Đerlek (OFK Beograd), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Ivan Ilić (Crvena zvezda), Mihailo Nešković (Vojvodina), Vanja Zvekanov (Spartak, Subotica), Slobodan Tedić (Vojvodina), Mateja Zuvić (Partizan)

Napadači: Milutin Vidosavljević (Čukarički), Filip Stuparević (Voždovac), Jovan Kokir (Partizan)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi