Objavljena lista kandidata za igrača godine u Premiershipu

Čak tri igrača Leicestera na listi

Objavljena lista kandidata za igrača godine u Premiershipu

Čak tri fudbalera ekipe Leicestera kandidati su za najboljeg igrača godine u Premiershipu.

Riyjad Mahrez, Jamie Vardy i N'Golo Kante tri su imena na skraćenoj listi od šest igrača koji će se boriti a ovu prestižnu nagradu.

Osim njih, na listi je vezista Arsenala Mesut Ozil, igrač West Ham Uniteda Dimitri Payet i napadač Tottenhama Harry Kane.

Treba reći da su Kane i Vardy trenutno prvi strijelci Premiershipa te da oni uz Mahreza imaju najveće šanse da osvoje ovo priznanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, objavljena je i lista kandidata za najboljeg mladog igrača lige, a na njoj su osim Harryja Kanea i Lukaku, Barkley, Butland, Dele Ali i Philippe Coutinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi