Obračun na treningu Rome
Foto: EPA

Perotti i Manolas u sukobu

Obračun na treningu Rome

M. Šljivak
Teme:

Fudbaleri Rome pripremaju se za meč posljednjeg kola Serije A protiv ekipe Genove.

Vučica pobjedom u tom meču dolazi do direktnog plasmana u Ligu prvaka, a očigledno da u redovima rimskog tima vlada velika napetost pred taj meč.

Dokaz tom je obračun kojeg su na jučerašnjem treningu imali Diego Perotti i Kostas Manolas, koji su se žestoko posvađali i umalo žestoko potukli.

Ovaj dvojac navodno ima neraščićenih računa i od ranije. Jučer je sve puklo na treningu i krenuli su u obračun, kojeg su prekinuli ostali saigrači.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Rome Luciano Spalletti ih je izbacio s treninga, a još uvijek nije poznato hoće li biti drugih posljedica i kazni za ratoborni duo.

Teško je vjerovati da bi mogli biti izbačeni iz ekipe pred najvažniji duel u sezoni. Ipak, sa Spallettijem se nikad ne zna, pa ćemo vjerovatno sačekati meč protiv Genove za potvrdu eventualnih kazni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi