Fudbaler Radnika nakon utakmice

Obradović: Rezultat je aktivan, ali ostaje žal

Marko Obradović je nakon utakmice žalio za propuštenim prilikama u duelu sa Beroeom. 

Napadač Radnika na svoj 25. rođendan nije uspio realizirati velike prilike, ali unatoč svemu sa ostvarenim rezultatom u Bugarskoj je itekako zadovoljan. 

"Žao mi je što nisam uspio postići pogodak. Ekipa je dala svoj maksimum kao što smo i obećali, a na kraju nije rezultat nije izostao. Mogli smo postići i taj pogodak, međutim u svakom slučaju sve će se odlučiti u revanšu. Rezultat 0:0 je aktivan i sretni smo sa s onim što smo ostvarili", kazao je Marko Obradović prisutnim novinarima, dodavši: 

"Ovim putem bih pozvao sve ljude da dođu u Banja Luku da nas podrže. Imamo veliku historijsku šansu da uđemo u 2. pretkolo Evropske lige, a Beroe nije nepobjediv i imamo realne šanse da ih dobijemo." 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš utakmica će biti odigrana sljedeće sedmice u Banja Luci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi