Očajni navijači Qarabaga traže pravdu za svoj klub

Na hiljade poruka upućenih UEFA

Očajni navijači Qarabaga traže pravdu za svoj klub

Navijači Qarabaga preplavili su oficijelnu prezentaciju UEFA Evropske lige na Facebooku i Twitteru, tražeći pravdu za svoj klub.

Qarabag je protiv Intera u 93. minuti utakmice postigao gol vrijedan plasmana u naredni krug, ali ga je sudac poništio zbog ofsajda kojeg je samo on vidio.

Iz tog razloga se na nekoliko posljednjih objava ove stranice mogu pročitati samo komentari navijača azerbejdžanskog kluba, kojim nije bilo teško ostaviti na hiljade komentara sadržaja "#JusticeForQarabag".

Interesantno da je ovu akciju podržala i zvanična stranica kluba našeg Ibrahima Šehića, na kojoj se poziva i na potpisivanje peticije za pravdu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz iskustva sa sigurnošću možemo reći da je sada kasno za sve, ali se s nečim ovakvim zaista teško pomiriti. U nastavku možete još jednom pogledati šta se sve dešavalo na spornom meču.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.