Očekivano: Wenger najavio nova pojačanja na zimu

Arsenal mora pratiti korak konkurenata

Očekivano: Wenger najavio nova pojačanja na zimu

Arsenal ni u ovoj sezoni ne pokazuje partije na koje njihovi vijerni, ali i izuzetno strpljivi navijači čekaju već dosta dugo.

Da bi pratio konkurente, Arsenal će se na zimu pojačati u defanzivnoj liniji. To je odluka Arsenea Wengera, menadžera Arsenala, koji će se dati u potragu za pojačanjem na mjestu stopera.

"Mi smo na ljeto napravili odličan posao, jer smo doveli nekoliko vrhunskih pojačanja ali u ofanzivi. Sada je potrebno pojačati odbranu, što smo željeli uraditi i ljetos međutim nismo uspjeli. U januaru najavljujem potragu za stoperom, treba nam takvo pojačanje", rekao je Francuz.

Arsenal se nakon sedam kola nalazi na skromnom osmom mjestu, sa već devet bodova zaostatka za prvoplasiranim chelseajem.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.