"Očekivao sam od Balotellija da će biti luđi"

Dante u potpunosti iznenađen

"Očekivao sam od Balotellija da će biti luđi"

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta prešao je u Nicu koja je trenutno prvoplasirana u francuskoj Ligue 1.

Balotelli je nakon epizode u Liverpoolu bio primoran da potraži novi klub, a karijeru je odlučio nastaviti u Nici. Ipak, od dolaska u ovaj klub Balotelli je počeo ponovo pružati sjajne partije na terenu. O njemu je govorio njegov saigrač Dante, koji je ovog ljeta stigao u Nicu iz Wolfsburga.

Nekadašnji odbrambeni igrač Bayerna rekao je da je bio sretan kada je čuo da će igrati zajedno sa italijanskim napadačem, ali je priznao da je očekivao mnogo više drame.

"Očekivao sam od Balotellija da će biti mnogo luđi na treninzima, utakmicama i izvan teren. Ali, on me u potpunosti demantovao. Da samo vidite kako se ponaša na treninzima. Svima govori da moramo biti mnogo bolji, te da se trebamo stalno truditi. Da mi je neko rekao da će on takav biti ne bih mu vjerovao", rekao je Dante.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi