"Očito da više nema ni trunke zahvalnosti u fudbalu"

Spalletti nakon otkaza Ranieriju

"Očito da više nema ni trunke zahvalnosti u fudbalu"

E. Čaušević

Čelnici aktuelnog prvaka Engleske, Leicestera, večeras su odlučili uručiti otkaz trener Claudiju Ranieriju.

Ranieri je prošle sezone s Lisicama napravio senzaciju osvajanjem titule prvaka Engleske, ali očito da time nije zaradio mnogo kredita kod čelnika kluba. Leicester ove sezone ne igra kako se očekivalo, a zbog loših rezultata na iznenađenje svih italijanski stručnjak je dobio otkaz.

Nakon što je zvanično potvrđena ova vijest oglasili su se mnogi fudbaleri i sportisti širom svijeta. Svi su osudili ovaj potez čelnika Leicestera, a svoj komentar nakon večerašnje utakmice Roma - Villarreal dao je i Luciano Spalletti.

"To je jako tužna vijest. Očito da više nema ni trunke zahvalnosti u fudbalu. Nakon što je sve uradio za ovaj klub zaslužio je povjerenje. Žao mi je što u Leicesteru nisu isto mislili. Nadam se da će nas doći posjetiti, on je uvijek rado viđen gost na Olimpicu", rekao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi