Od povrede Đorđevića mogao bi profitirati Balotelli
Foto: EPA

Lazio dovodi Italijana?

Od povrede Đorđevića mogao bi profitirati Balotelli

E. Škorić

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli broji posljednje sate u Liverpoolu.

Redsi su odlučili da prodaju napadača kojeg su prošlog ljeta doveli iz Milana. Balotelli nije pružio partije kakve su se od njega očekivale i njegovim igrama nezadovoljan je i menadžer Brendan Rodgers, kao i čelnici kluba, te navijači.

Ostaje jedino pitanje gdje će Super Mario nastaviti karijeru, ali najbliži je povratku u Seriju A.

Balotelli je igrao za milanske klubove (Inter i Milan), no sada bi mogao put Rima. Laziju je neophodan napadač nakon što se u sinoćnjem susretu protiv Milana teško povrijedio Srbin Filip Đorđević.

Rimljani bi s Balotellijem privremeno riješili probleme u napadu, jedino ako Balotelli ‘kopira’ formu iz Liverpoola, onda bi Lazio mogao požaliti zbog transfera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.