Odbijena ponuda Rome za Berardija
Foto: EPA

Sassuolo ne pušta igrača

Odbijena ponuda Rome za Berardija

M. Šljivak

Ekipa Sassuola odbila je ponudu Rome za krilnog napadača Domenica Berardija.

Sjajni 23-godišnji fudbaler velika je želja novog trenera Vučice Eusebija Di Francesca. Roma traži pojačanja na krilnim pozicijama. Berardi im je prvi izbor, ali ponudu je rukovodstvo Sassuola odbilo.

Nije poznato koliko je Roma nudila novca za ovog fudbalera. Očigledno je ponuda bila preslaba, a i klub nema namjeru da ovog ljeta proda svog najboljeg fudbalera.

Ranije je rimski tim pokušao da dovede Riyada Mahreza iz Leicestera. Ipak, nekoliko ponuda je engleski tim odbio, pa je rukovodstvo Rome odustalo od alžirskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Berardi je kompletnu karijeru proveo u Sassuolu, a prethodnih pet godina je radio sa aktuelnim trenerom Rome Di Francescom.

Vučica će do kraja prelaznog roka morati da pronađe druga rješenja, a najizgledniji je dolazak Munira El Haddadija iz Barcelone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti