Odegaard se 'oglasio': Kada već kritikuju...

Odegaard se 'oglasio': Kada već kritikuju...

E. Škorić

Mladi Norvežanin Martin Odegaard pokazao je večeras da nije slučajno završio u Real Madridu.

Odegaard ove sezone igra za Heerenveen u Holandiji i večeras je u gostima protiv Sparte pokazao kakav je majstor. 

U situaciji kada su ga napadala dvojica protivničkih igrača kod korner zastavice, fantastično se snašao i jednim potezom uspio da ih prođe. 

Meč između Sparte i Heerenveena u premijeri 11. kola Eredivizije okončan je bez golova, a Odegaard i dalje čeka na prvijenac u dresu svog novog tima. 

On je i dalje pod ugovorom s Realom, a kao posuđen igrač nastupa za Heerenveen, mada je pitanje hoće li više dobiti šansu u seniorima madridskog kluba.

Dosta je kritikovan i osporava se njegov potencijal, smatraju da je prenauphana priča oko njegov talenta, no evo odgovora kritičarima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi