Odegaard se pridružuje bh. reprezentativcu?

Blizu posudbe u Francusku

Odegaard se pridružuje bh. reprezentativcu?

Mladi norveški fudbaler Martin Odegaard u narednim danima bi trebao promijeniti sredinu.

Odegaard, koji je u Real Madrid stigao početkom 2015. godine iz norveškog Stromsgodseta, nije čak ni u širim planovima Zinedinea Zidanea i do danas je za prvi tim kraljevskog kluba odigrao svega jednu utakmicu. 

Svjestan toga je i sam Odegaard koji želi da ima minutažu u narednoj sezoni. Španski mediji tvrde da je ovaj 'wunderkind' zatražio promjenu sredine, a obzirom da ga Real neće prodati, posudba se nameće kao najbolje rješenje. 

Posljednji klub u nizu koji je izrazio namjeru da ga dovede je francuski Rennes u kojem nastupa bh. reprezentativac Sanjin Prcić. Pregovori između tri strane su već uspostavljeni i ostaje da vidimo da li će doći do dogovora. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećamo, Odegaard je ugovorom za Real Madrid vezan do ljeta 2021. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi