Odlaže se debi Neymara za PSG?

Nove komplikacije

Odlaže se debi Neymara za PSG?

Debi Neymara u dresu Paris Saint-Germaina mogao bi biti prolongiran za još jedno kolo, prenosi ugledni BBC. 

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će Neymar prvi nastup za novi klub upisati predstojećeg vikenda protiv Guingampa, to bi moglo biti odloženo zbog novih komplikacija s kojim se suočio Paris Saint-Germain. 

Francuska fudbalska liga (LFP), naime, još uvijek nije dobila potrebne papire za registraciju, a kako bi Neymar stekao pravo nastupa, potrebno je da Španska fudbalska liga (La Liga) do četvrtka uvečer pošalje potrebne dokumente. 

Rekordni transfer 25-godišnjeg Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain je, podsjećamo, koštao 222 miliona eura. Brazilac je u novom klubu zadužio "desetku" koju mu je ustupio Javier Pastore. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi