Odlazi iz Hajduka: Tudor pokazao izlazna vrata bh. fudbaleru

Ne računa na njega

Odlazi iz Hajduka: Tudor pokazao izlazna vrata bh. fudbaleru

Trener splitskog Hajduka, Igor Tudor, više neće računati na usluge rođenog Zeničanina Gorana Jozinovića.

Ovom 24-godišnjem fudbaleru Tudor je na početku priprema dao do znanja da može potražiti novi klub, te da još neko vrijeme može trenirati s momčadi, kako bi spreman dočekao eventualni inostrani angažman. 

Tudor je s popisa prvotimaca obrisao i Mislava Anđelkovića, a na izlaznim vratima kluba je i Avdija Vršajević. Reprezentativac BiH još ima pravo na "repesaž", da produži ugovor, ali do polaska na pripreme njegov status morat će biti riješen. 

Osim Vršajevića, Hajduk još uvijek čeka rasplet situacije sa Sušićem, čeka se i konačan dogovor s Maccabijem iz Haife oko Maloče, te konkretne ponude za Kalinića i Milovića. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.