Odlazi iz Werdera: Izet Hajrović pregovara sa Betisom

Karijeru nastavlja u Španiji?

Odlazi iz Werdera: Izet Hajrović pregovara sa Betisom

Izet Hajrović će, prema svemu sudeći, do kraja prijelaznog roka napustiti redove Werdera iz Bremena. 

Špekulacije o napuštanju Werdera dodatno je podgrijao loš status koji bh. reprezentativac ima na startu nove sezone, a nova destinacija u njegovoj karijeri mogao bi biti Betis.

Naime, španski mediji danima pišu o tome da je Hajrović već stupio u pregovore sa timom iz Seville, koji borbu za njegov potpis vodi zajedno sa Hoffenheimom. 

Najveći problem Hajroviću u Werderu stvara to što trener Viktor Skripnik u formaciji koju preferira ne koristi dosta krilne igrače. Među igračima koji će napustiti Werder u ovom prijelaznom roku još su Mateo Pavlović, Ludovic Obraniak i Jannik Vestergaard. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.