Odlučio je da ide u Manchester United

Francuz čeka da De Gea ode

Odlučio je da ide u Manchester United

E. Škorić

Francuski golman Hugo Lloris želi da ide u Manchester United.

Mancehster United će najvjerovatnije prodati Davida de Geu Real Madridu, samo je pitanje trenutka kada će se to dogoditi.

Lloris, piše ugledni L’Equipe, čeka razvoj situacije, ali je odlučan da upravo on zamijeni De Geu na golu slavnog engleskog kluba.

Lloris je trenutno član Tottenhama, dobro je upoznat s Premiershipom, a vrijedi za ponajboljeg evropskog golmana. Osim toga, Manchester United je već ranije pokazao interes za njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Tottenhama je Lloris branio u Lyonu, gdje ima  čak 146 nastupa, a jedan nastup mu fali da zaokruži na 100 na White Hart Laneu. Ponikao je u Nici , gdje je i rođen, a ima 28 godina.

Pored njega, zamjenom za De Geu smatraju se i naš Asmir Begović, te Slovenac Samir Handanović, kao i Ajaxoc Jasper Cillessen. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti