Odluka o Costi do kraja sedmice
Foto: EPA

Nakon razgovora s Conteom

Odluka o Costi do kraja sedmice

M. Šljivak

Španski napadač Diego Costa često se povezuje s odlaskom iz redova Chelseaja.

Sjajni fudbaler koji je bio važan član tima iz Londona na putu do nove titule prvaka, ali uprkos tome se često govori o njegovom odlasku sa Stamford Bridgea.

Najkonkretnije ponude za Costu stižu iz Kine. Klubovi iz ove zemlje su ga spremni učiniti najplaćenijim svih vremena, a spominje se i povratak u redove madridskog Atletica, gdje ga spremno čekaju, ali s mnogo manjim novcem.

Do kraja ove sedmice bi se trebala znati konačna odluka o Costi. Menadžer Antonio Conte će razgovarati s ovim napadačem i sve bi oko njegove dalje karijere trebalo biti poznato u ovoj sedmici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diego Costa je član Plavaca iz Londona postao 2014. godine. Stigao je iz Atletica za 38 miliona eura, a s ovim timom je osvojio dva naslova prvaka Engleske.

Protekle sezone je zabio 22 pogotka u 42 odigrane utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi