Plavi na Malti od danas

Odović: Nadam se da nećemo primiti gol

Željezničar danas putuje na Maltu, a već sutra od 17:45 sati igra protiv Balzana prvu utakmicu prvog pretkola Evropske lige.

Plavi spremni odlaze na Maltu, trener Milomir Odović ima velika očekivanja. Poštuje rivala, ali vjeruje da je Željo u ovom trenutku ipak jači.

“Ova utakmica protiv Balzana je došla malo prerano, ali šta je, tu je. Mladi reprezentativci su se relativno kasno priključili, ali mislim da smo na najbolje vrijeme iskoristili to vrijeme. Pola godine sam s njima, prvih 11 znam, i s tog aspekta ne bi trebalo biti problema. I fizički smo spremni”, rekao je Odoviš, dodavši:

“Nepoznat protivnik, vidio sam dvije-tri utakmice, nadam se da sam dobro analizirao. Nadam se da ćemo pokazati da je naša liga jača od njihove, očekujem dobar rezultat”. 

Plan za igru?

“U principu igrat ćemo čvrsto i jako. Moramo imati kompaktnu ekipu koja će pokušati nametnuti naš način igranja. Obzirom na to kakve igrače imamo prema naprijed, imat ćemo sigurno svoje šanse, a nazad moramo biti kompaktni. Nadam se da ćemo ostati bez primljenog gola”.

Dobar rezultat?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

“Svi znamo koji bi to rezultat biti. Moramo biti maksimalni i oprezni, nadam se da ćemo pobijediti”, zagonetan je šef struke Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.