Oduševio u Italiji, čeka ponudu Liverpoola

Kessie ide na Anfield?

Oduševio u Italiji, čeka ponudu Liverpoola

E. Škorić

Liverpool na ljeto želi da dovede 19-godišnjeg nogometaša Atalante Francka Kessiea.

Kessie je zvijezda Serije A, briljira u dresu Atalanta, a Corriere dello Sport javlja kako ga pomno prate na Anieldu i Liverpool je spreman da ga dovede narednog ljeta.

Skauti Redsa pratili su ga u meču protiv Rome, kada je postigao gol s penala i na adresu Atalante mogla bi doći ponuda od 22 miliona eura, dok bi se igraču navodno otvorila prilika da po sezoni zaradi 2.5 miliona eura.

Za Kessiea se zanima Juventus, a Atalanta ga želi, ako ništa, zadržati makar do kraja tekuće sezone, a onda će krenuti s licitiranjem. Ove sezone mladi veznjak je postigao pet golova uz jednu asistenciju i glavni je 'krivac' što tim iz Bergama zauzima šesto mjesto na tabeli.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi