Oduševljenje  u Barceloni: Douglas pronašao novi klub

Veliki promašaj Katalonaca

Oduševljenje u Barceloni: Douglas pronašao novi klub

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Douglas Pereira jedan je od najvećih promašaja Barcelone, a ovog ljeta ovaj Brazilac će gotovo sigurno napustiti Nou Camp.

Douglas je u Barcelonu stigao na ljeto 2014. godine iz Sao Paula na iznenađenje navijača katalonskog kluba. Brazilski igrač jestigao kao pojačanje na poziciji desnog beka, ali se pokazao kao veliki promašaj kluba sa Nou Campa.

Ovaj 26-godišnji fudbaler proteklu sezonu igrao je na posudbi u Sporting Gijonu, no ovaj španski klub nije odlučio otkupiti njegov ugovor. Douglas se vratio u Barcelonu, no gotovo sigurno će napustiti katalonski klub ovog ljeta.

Interes za ovog igrača pokazao je turski velikan Fenerbahče na oduševljenje navijača i čelnika Barcelone. Fener je već uspostavio kontakte s ovim igračem, ali još uvijek nije poznato koliko će iznositi ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi