Ognjen Đelmić na probi u Srbiji

Povezuje se i sa Željezničarom

Ognjen Đelmić na probi u Srbiji

E. Škorić

Iskusni veznjak Ognjen Đelmić povezivao se sa Željezničarom ovog mjeseca, no trenutno se nalazi u Srbiji.

Đelmić je iz Željezničara prešao u mađarski Debrečen, ali nije se naigrao u posljednje vrijeme, pa je prebačen u B tim tog kluba, a onda je i raskinuo s Mađarima.

U razgovoru za SportSport.ba je kazao da bi se mogao vratiti u Željezničar i da je bilo određenih kontakata, no za sada je podaleko od Grbavice.

Vojvodina je danas igrala prijateljsku utakmicu protiv Al Tadhamona iz Kuvajta, a na ovom meču igrao je i Đelmić za novosadski tim. On je, zajedno sa Denijem Pavlovićem i In-Hjeok Parkom dobio šansu da pokaže koliko zna.

Nije poznato je li Đelmić zadovoljio struku Vojvodine i hoće li ostati u redovima srbijanskog prvoligaša ili će se, kako je najavljivao, vratiti u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi