Ognjen Vranješ pregovara sa Anderlechtom

Odlazi iz Elazigspora

Ognjen Vranješ pregovara sa Anderlechtom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješmogao bi uskoro obući dres belgijskog prvaka Anderlechta, tvrde belgijski mediji. 

Anderlecht tokom ljeta nije ostvario niti jedan zanačajan transfer, a menadžer kluba Herman Van Holscbeeck najavio je mogućnost dovođenja zvučnijih pojačanja do kraja prelaznog roka.

„Pregovaram sa nekolio klubova ukljčujući i Anderlecht. Sigurno je da neću ostati u Elazigsporu,“ izjavio je Ognjen Vranješ.

Situaciju pomno prate njemački Werder Bremen i Freiburg koji su navodno zainteresovani za Vranješa. Ognjen Vranješ u svojoj karijeri nastupao je za Borac, Crvenu zvezdu, Sherif Tiraspol, Krasnodar i Elazigspor.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je četrnaest puta, od čega jednom i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.