Ogromna zabrinutost Luisa Enriquea pred meč s Eibarom

Trener Barcelone nezadovoljan terenom

Ogromna zabrinutost Luisa Enriquea pred meč s Eibarom

M. Šljivak

Trener Barcelone Luis Enrique veoma je zabrinut pred sutrašnji meč protiv Eibara.

Teren stadiona Ipurua na kojem će se igrati meč mogao bi biti okovan ledom, jer se pored snijega može očekivati i kiša, što bi moglo dovesti do velikih problema.

Luis Enriquea takva situacija veoma brine, jer bi moglo doći do povreda.

"Zabrinut sam zbog stanja terena. Vidim da je vremenska prognoza pred meč izuzetno nepovoljna. U normalnim okolnostima je teren na ovom stadionu odličan, ali sada sam zabrnit. Nadam se da to neće mnogo utjecati na igru", istakao je trener Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona u ovaj meč ulazi pod imperativom pobjede. Kiksevi do kraja sezone su za Katalonce nedopustivi, jer Real i Sevilla igraju zaista sjajno i za sada su ispred tima s Nou Campa.

Meč Eibara i Barcelone igra se sutra od 20 i 45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti