Krilni napadač ekipe sa Koševa nakon Haugesunda

Okić: Izabrali smo teži put, ali bolja smo ekipa

Fudbalski klub Sarajevo slavio je večeras u revanš susretu protiv Haugesunda rezultatom 3:1 i tako izborio plasman u naredni krug takmičenja. 

Dva gola u trijumfu tima iz Titove 38/b postigao je Ševko Okić, a krilni napadač Sarajeva nakon utakmice nije mogao sakriti uzbuđenje. 

"Mislim da je to rezultat cijele ekipe. Mislim da smo mi to trebali riješiti i na Koševu, gdje smo po meni bolje igrali nego danas. Izabrali smo teži put, mislim da smo bolje stajali prvo poluvrijeme. Drugo smo loše ušli u utakmicu, penal, crveni. Stisli su nas u prvom dijelu drugog poluvremena, ali pokazali smo da smo bolja ekipa i da zasluženo idemo dalje," kaže Okić i dodaje: 

"Sigurno da je osjećaj fantastičan. Bilo nam je bitno da prođemo, nije bitno ko će dati gol, danas sam to ja sutra neko drugi. Mislim da imamo svoje šanse i protiv Atromitosa i nećemo se tako lako predati," kaže Okić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.