Olić pronašao deveti klub u karijeri

Dijeli ga ljekarski pregled

Olić pronašao deveti klub u karijeri

Sa trideset i sedam godina Ivica Olić nije izgubio želju za profesionalnim bavljenjem fudbala. 

Bivši napadač hrvatske reprezentacije je nakon isteka ugovora sa HSV-om postao slobodan igrač, a ako je vjerovati pisanju medija iz Njemačke, deveti klub u njegovoj profesionalnoj karijeri će biti drugoligaš Munchen 1860. 

Olića od ovog kluba dijeli ljekarski pregled i ugovor će biti potpisan na jednu godinu. 

"Imao sam konstruktivan razgovor sa sportskim direktorom kluba i praktično smo sve dogovorili. Žena i djeca ne žele ići iz Hamburga u kojem ostajemo živjeti, ali sjever i jug Njemačke nisu toliko udaljeni avionom. Želim igrati još jednu godinu. Zehcigeri su veliki klub, imaju lijep stadion, a Munchen je predivan", izjavio je iskusni Olić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tokom bogate karijere Olić je imao priliku nositi dresove Bayerna, Herthe, CSKa, HSV-a...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi