Olić se oglasio nakon vijesti da je završio karijeru

Još nije kraj

Olić se oglasio nakon vijesti da je završio karijeru

Ugledni njemački Bild jučer je donio vijest da se iskusni hrvatski fudbaler Ivica Olić odlučio penzionisati i da je već odigrao svoju posljednju utakmicu u bogatoj karijeri.

Ipak, dan nakon vijesti da je završio karijeru Ivica Olić je demantovao te natpise rekavši da još nije donio konačnu odluku.

"Vidio sam da je Bild pisao o tome da sam završio karijeru, ali to nije istina. Još nije kraj. Možda sam stvarno već odigrao svoju posljednju utakmicu, a možda i nisam", zagonetan je bio Olić, koji je potom dodao:

"Situacija je ista kao i prošlog ljeta. Ako bude neka dobra ponuda, igrat ću i dalje. Ako ne bude ništa, onda idem u mirovinu. Nisam povrijeđen, osjećam se dobro i još mogu igrati".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ivica Olić (37) je tokom karijere nastupao za Marsoniju, Herthu, Zagreb, Dinamo, CSKA Moskvu, HSV, Bayern, Wolfsburg i Munchen 1860 čiji je trenutno član.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi