Olić se prisjetio mračnih strana svog života

Boravio u izbjeglištu, izgubio brata

Olić se prisjetio mračnih strana svog života

E. Škorić

Hrvatski napadač Ivica Olić (37) nema namjeru još završiti igračku karijeru, iako je Bild objavio da je okačio kopačke o klin.

Bivši reprezentativac Hrvatske ostavio je dubok trag u nacionalnom timu, ali i u evropskom nogometu općenito. Igrao je, uostalom, finale Lige prvaka i čovjek je koji ima šta da priča svojim unucima jednog dana. U razgovoru za Večernji list otvrorio je dušu i otkrio neke manje poznate detalje iz privatnog života.

"Brat Dubravko mi se utopio kupajući se ovdje u Davoru. Bio sam malen, imao sam samo pet godina i ne sjećam se najbolje tih dana. Ali znam da je starijeg brata Marina to strašno pogodilo, slomilo", kazao je Modrić, dodavši:

"Ima jedna uređena plaža koje, naravno, nije bilo dok sam bio dijete. I koliko god rijeke bile opasne, kao klinac ne razmišljate o tome. Uh, katkad sam čak i kradomice bježao na kupanje, da roditelji ne doznaju. A poseban je izazov bilo preplivati prijeko, na drugu stranu".

Sjeća se i nesretnih dana kada je išao u privremeno izbjeglište. 

"Došla je naredba da se selo djelomično evakuira i bilo mi je jako teško odvojiti se od obitelji. Pitao sam se zašto, pa ovdje nije bilo rata.

Olić danas ima 37 godina, a ponikao je u Marsoniji. Igrao je za Herthu, Zagreb, Dinamo, CSKA, HSV, Bayern, Wolfsburg, HSV i na koncu za Munich 1860. U dresu hrvatske reprezentacije odigrao je 104 meča i dao 20 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi