Olić: Spahiću je neko želio naškoditi, moramo ga braniti

Prokomentarisao "sukob" Spahića i Holtbyja

Olić: Spahiću je neko želio naškoditi, moramo ga braniti

Emir Spahić, bivši kapiten bh. reprezentacije koji nastupa za Hamburger SV, nedavno je ponovo dospio u centar pažnje i to zahvaljujući pisanjima njemačke štampe. 

Naime, iskusni defanzivac navodno je u svlačionici prijetio batinama saigraču Lewisu Holtbyju, a da je ustvari riječ o običnim neistinama potvrdio je i trener Bruno Labbadia. 

"Emir je previše pod pritiskom medija. Ako neki napravi grešku mi ćemo je priznati, ali do sukoba između naših igrača nije došlo. Nećemo se hvatati za glavu za nešto što je bilo u prošlosti, za nešto što je neko izmislio i što nikad nije bilo. Takve stvari jednostavno nisu u redu", kaže trener Hamburger SV-a.

Situaciju sa Spahićem prokomentarisao je i njegov saigrač Ivica Olić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U svlačionici ništa nije bilo, mislim da je neko samo htio Emiru naškoditi. Moramo ga braniti u takvim situacijama", jasan je bio hrvatski reprezentativac. 

Na kraju dodajmo da se Spahić uspio izboriti za svoje mjesto u početnoj postavi i njegov tim nakon dvije odigrane utakmice ima tri osvojena boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.