Olivier Ntcham kod Brendon Rodgersa

Prelazi u Celtic

Olivier Ntcham kod Brendon Rodgersa

E. Ganibegović

Olivier Ntcham je napustio redove Genoe. 

Veznjak Genoe Olivier Ntcham je prešao u škotskog prvaka Celtic i potpisao ugovor na četiri godine. 

Francuski igrač je posljednje dvije godine proveo u italijanskoj Genoi, gdje nastupao kao posuđen igrač Manchester Cityja. 

Genoa je imala opciju da ga kupi za 3 miliona eura ali očigledno im to nije bilo u planu pa je Ntcham odlučio potražiti novi izazov u karijeri. 

"Lijepo je biti ovdje u Celticu i želim da osvojim sve sa ovom ekipom jer nikada prije nisam osvajao trofeje", rekao je Ntcham. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Celtic je novi izazov za mene. Genoa je dobar klub, znao sam da neće osvojiti Seriju A jer nisu bili vrhunski tim kao Juventus, znam da je Celtic veliki tim u Škotskoj". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi