Olympiakos ide dalje: Partizan se oprostio od Lige prvaka

Remi u Pireju

Olympiakos ide dalje: Partizan se oprostio od Lige prvaka

E. Čaušević

Olympiakos se plasirao u playoff Lige prvaka iako je večeras u Pireju remizirao protiv Partizana (2:2).

Grčki tim je uspio da se plasira u playoff Lige prvaka iako je večeras odigrao 2:2 protiv Partizana jer je u prvoj utakmici u Beogradu sa sigurnih 3:1 bio bolji od srbijanske ekipe. Domaći su do prednosti stigli u 22. minuti kada je pogodio Carcela-Gonzalez.

Međutim, samo desetak minuta kasnije Partizan je poravnao na 1:1 golom Soumaha. No, već na samom startu drugog dijela grčki tim je ponovo stigao do prednosti, a ovaj put strijelac je bio Fourtounis.

Tada su sve nade Partizana pale u vodu iako su igrali veoma dobro to tog trenutka. Gol za remi i utjehu srbijanske ekipe postigao je Đurđević pet minuta prije kraja utakmice za konačnih 2:2.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi