"On bi dao sve da je mogao igrati s igračem poput Ozila"

Wenger odgovorio Scholesu

"On bi dao sve da je mogao igrati s igračem poput Ozila"

Arsene Wenger je oštro reagovao na kritike koje je Paul Scholes uputio na račun Mesuta Ozila, za kojeg je rekao da mu djeluje nezainteresovano na terenu.

"Mogu samo da kažem da Scholesova izjava nije bila fer. Ako već tražite da je komentarišem, igrač poput Paula Scholesa bi volio da je mogao igrati pokraj igrača kakav je Mesut Ozil", odgovorio je Wenger i obrazložio:

"On je fantastičan igrač koji našoj ekipi daje dodatnu kvaitetu. Veliki je radnik ali neki to ne žele vidjeti. Ima sjajne fizičke predispozicije i nije zaslužio takve kritike. Veliki je majstor, i nije tačno da se ne trudi. To je njegov stil koji neke može zavarati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.