O'Neill i Coleman zajedničkim snagama protiv Baždarevića
Foto: EPA

Irski selektor potvrdio da je razgovorao sa Colemanom

O'Neill i Coleman zajedničkim snagama protiv Baždarevića

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Irske juče je u Dublinu i zvanično počela s pripremama za baraž susrete sa našim nacionalnim timom.

Selektor irskog nacionalnog tima Martin O'Neill na pripreme je pozvao 30 fudbalera od kojih petorica imaju velikih problema s povredama, što zabrinjava i samog O'Neilla, ali i irsku javnost.

Selektoru irske reprezentacije za dvomeč sa Zmajevima pomoć je pružio i selektor fudbalske reprezentacije Welsa s kojom je naš nacionalni tim odigrao dva susreta u grupnojh fazi.

O'Neill je potvrdio da je razgovoraoa sa Chrisom Colemanom, te da mu je razgovor s njim bio od velike koristi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Razgovorao sam sa Colemanom i razgovor s njim mi je bio od velike pomoći. Otkrio mi je neke stvari vezane za teren, ali i o stvarima s kojima su se Velšani susreli u Zenici", istakao je selektor irske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.