Ono što je Dybala rekao Messiju razočaralo je navijače Juvea

Stara dama u krizi

Ono što je Dybala rekao Messiju razočaralo je navijače Juvea

Tri argentinska fudbalera, Gonzalo Higuain, Paulo Dybala i Leo Messi sastala su se nakon utakmice Lige prvaka između Juventusa i Barcelone u Torinu prije nekoliko dana.

Mnogi su nagađali šta su njih trojica pričali, a inostrani medije prenijeli su informaciju koja se sigurno neće svidjeti navijačima Juventusa. Navodno je Dybala poručio Messiju da sumnja u kvalitet Juventusa i da će ekipi poslije ove sezone biti potrebna smjena generacija. 

U redovima Juventusa igra dosta fudbalera koji imaju preko 30 godina, a tim je možda i zasićen zajedničkih uspjeha i trenutno je mali problem i motivacija. Možda je Juventus upravo zbog toga tek treći u Seriji A, a i u Ligi prvaka nisu osigurali prolaz u osminu finala.

Dybala je navodno poručio Messiju i da nema namjeru sudjelovati u stvaranju novog tima pa se pretposavlja da je on spreman na odlazak narednog ljeta. Podsjetimo da su Argentinca već ranije tražili Barcelona i Real Madrid, ali je zaista teško povjerovati u to da bi Juve pustio svog ponajboljeg fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, sve ovo su samo špekulacije inostranih medija i ova nagađanja treba uzeti sa rezervnom. Trenutna istina je da je Dybala fudbaler Juventusa koji ima ugovor do ljeta 2022. godine, ali obzirom da smo minulog ljeta vidjeli nekoliko spektakularnih transfera, definitivno ništa nije isključeno. 

Podsjetimo da je Dybala u aktuelnoj sezoni odigrao ukupno 19 mečeva, postigao je 14 golova i dodao dvije asistencije. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi