Ordets: Moramo se čuvati Mandžukića i njegovih provokacija

Mandžukić najveća prijetnja za ukrajinsku odbranu

Ordets: Moramo se čuvati Mandžukića i njegovih provokacija

Reprezentacija Hrvatske odigraće u petak susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Ovo će za Hrvatsku, ali i Ukrajince biti veoma bitan susret.

Ukrajinu sa klupe predvodi, nekada fantastični napadač i legenda ukrajinskog ali i evropskog fudbala, Andriy Shvechenko. Shevchenkovoj ekipi jučer su se pridružili Konopljanka i Zinchenko, dok se očekuje dolazak i Petrjaka, Bojka, Selezneva, Kraveca i Shahova.

Shevchenkovi izabranici smatraju da će utakmica protiv Hrvatske biti odlučujuća u borbi za prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi. Pored svih opasnosti koje očekuju Ukrajince, štoper ove reprezentacije Ivan Ordets izjavio je kako najveća opasnost defanzivnoj liniji njegove reprezentacije prijeti od Marija Mandžukića. 

"Najopasniji je Mandžukić, on je svjetska klasa. Ako mu se pruži prilika, terorizirat će svaku odbranu. Moramo se spremiti za njegove napadačke sposobnosti, ali i provokacije", izjavio je Ordets za 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi