Đorđe Despotović u Astani

Prešao kod ljutog rivala

Đorđe Despotović u Astani

D. Vejo

U Kazahstanu nikako da se stiša bura oko prelaska bivšeg napadača Crvene zvezde, Đorđa Despotovića iz Kairata u redove Astane.

Naime, riječ je o ljutim rivalima, čiji se prelazak iz jednog u drugi klub oštro osuđuje, te se ne prašta ni pod koju cijenu.

Za Kazahstance, ova dva kluba su svetinja. Ili si pripadnik jednih ili drugih, treće opcije nema. Pravu zbrku napravio je upravo Despotović, koji se odlučio da karijeru nastavi pod pritiskom od strane navijača i igrača bivšeg kluba u Astani.

Napadač je na sve to, dodao ulje na vatru. Postupak koji je najviše razljutio ionako bjesne navijače Kairata je taj, što se Despotović pohvalio slikom na društvenoj mreži instagram.

Na slici se on zajedno sa saigračem Nemanjom Maksimovićem koji je prošle godine sa orlićima postao prvak svijeta, nalazi na treningu Astane.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi