Origi: Koncentiran sam samo na Wolfsburg
Foto: EPA

Napadač Liverpoola

Origi: Koncentiran sam samo na Wolfsburg

S. Bošković

Napadač Liverpool Divock Origi trenutačno je fokusiran samo na posudbu u Wolfsburgu, a ne i na dugutrajnu budućnost na Anfieldu. 

Ovaj 22-godišnji fudbaler je prošle sezone 32 puta nastupio za Redse, no samo deset puta se našao u prvih 11. 

Zbog nedostatka mjesta na Anfieldu, belgijski internacionalac posuđen je Wolfsburgu, za kojeg je odigrao šest utakmica ove sezone i postigao dva gola. 

"Koncentrirao sam se na sadašnjost, a budućnost će biti onakva kakva bude. Ove stvari nikad nisu sigurne u fudbalu. Klopp je trenutačno fokusiran samo na Liverpool, a ja sam fokusiran na moj zadatak ovdje. Mislim da je u Wolfsburgu dobro, Bundesliga je jaka s kvalitetnim igračima i odličnim stadionima. Uživam ovdje", rekao je Divock Origi. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Origi je u Liverpool stigao 2014. godine iz Lillea, te je u crvenom dresu zabilježio 77 nastupa, te postigao 21 gol. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi