Orlando City želi dovesti Ronalda

Potvrdio predsjednik kluba

Orlando City želi dovesti Ronalda

Koloniju zvijezda u američkoj MLS ligi mogao bi proširiti Cristiano Ronaldo. 

Za dovođenje Ronalda interes su pokazali čelnici Orlando Cityja, koji vjeruju da bi Portugalac u njihovom dresu mogao zaigrati već iduće sezone. 

"Sviđa nam se Cristiano Ronaldo. Doveli bi ga bez razmišljanja. Fizički je kompletniji igrač od Messija i mislim da bi mogao imati veći utjecaj kada je u pitanju marketing MLS-a," rekao je američkim medijima predsjednik kluba Flavio Augusto Da Silva i potom dodao: 

"Nadamo se da ćemo ga uspjeti dovesti sljedeće sezone. Znamo da želi zaigrati u Americi," dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, čini se da Orlando City u ovom trenutku nema nikakve šanse za kupovinu. Florentino Perez je ranije izjavio da potencijalni kupac mora izdvojiti milijardu eura za Ronalda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.