Orlići dobili protivnika u baražu

Ovo će biti sjajan meč

Orlići dobili protivnika u baražu

D. Vejo

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije dobila je protivnika u baražu za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj.

Orlići su završili kao drugi u grupi, odmah iza Italije, te su svega na korak do plasmana na Euro.

Tu će im se ispriječiti selekcija Norveške, koju su danas dobili kao protivnika u baražu. Povodom svega, oglasio se i strateg mladog nacionalnog tima Srbije.

"Ne treba dizati preveliku buru. Treba biti na zemlji. Naravno da je bolje što smo Norvežane dobili nego Špance, ali to je mač sa dvije oštrice. Pored svega, ja vjerujem u ove momke i nadam se plasmanu na prvenstvo", kazao je za medije, Tomislav Sivić.

Prvi meč Srbija igra kod kuće sedmog novembra, dok je revanš zakazan za sedmicu kasnije. Nepoznanica je to da li će se igrati na stadionu Partizana ili Čukaričkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi