Osam činjenica o novom klubu Safeta Sušića

Evian Thonon Gaillard FC

Osam činjenica o novom klubu Safeta Sušića

A. Haznadarević

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić, jučer ujutro je po prvi put na treningu vodio igrače svog novog kluba, francuskog drugoligaša Eviana Thonon Gaillard FC. Sušić je odabrao svoje asistente, te krenuo u izazov borbe za ulazak u Ligue 1, što mu je po svemu sudeći i postavljeno kao zadatak. 

S obzirom na to da je Pape najbolji bh. fudbaler svih vremena, ali i najbolji strani igrač koji je ikada igrao u PSG-u, te da će ostati zapamćen kao najuspješniji selektor bh. reprezentacije koji je odveo prvi na jedno veliko takmičenje, mnogo interesa budi njegov novi angažman, a određene pojedinosti o njegovom Evianu zanimaju i Bosance i Hercegovce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti