Osasuna mora praviti nove dresove za meč s Barcom
Foto: EPA

Neočekivani problemi

Osasuna mora praviti nove dresove za meč s Barcom

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Osasune u srijedu navečer igraju u gostima protiv Barcelone u okviru 34. kola španske La Lige.

Osasuna se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih, a utakmica protiv Barcelone dolazi u najgorem mogućem trenutku. Barca je slavila sinoć protiv Real Madrid i ponovo se uključila u borbu za odbranu titule prvaka Španije, te je pobjeda protiv Osasune jedini prihvatljiv iskoh za Katalonce.

Ipak, to nisu jedini problemi za Osasunu pred gostovanje u Barceloni. Naime, ovaj klub je primoran da napravi totalno nove dresove kako bi mogli igrati na Nou Campu. Domaći i gostujući dresovi Osasune se previše podudaraju s dresom Barcelone i neće moći igrati u njima.

Osasuna je morala kreirati potpuno novi dres kako bi mogla igrati ovu utakmicu. u ovom klubu su to uspjeli uraditi i jasno je da nisu imali previše vremena da se potrude oko izgleda treće garniture dresova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi